Oxyl-Pro Clean 1,5% gir svært effektiv, miljøvennlig og trygg desinfisering av virus, bakterier og sopp. Ingen lukt, farge eller ubehag på hud.

LD Products Norway

Et datterselskap av det tradisjonsrike industrikonsernet W. Giertsen AS

Sammen med vår partner Nils Arne Fjeldkårstad tilbyr vi det unike produktet Oxyl-Pro® Hand and Surface Disinfectant i det norske og nordiske markedet. OxylClean AS, som har rettighetene til å kommersialisere Oxyl-Pro®, har tildelt rettighetene til å kommersialisere Oxyl-Pro® i Norden til oss.

LD Products Norway bygger nå en langsiktig posisjon innen desinfisering, hygiene og beredskap samtidig som vi møter de kortsiktige behov som finnes i markedet i denne unntakstilstand som vi nå opplever ifm. Covid-19.

Selskapene i W. Giertsen er alle basert på de samme verdiene som har preget gruppen i mer enn 140 år. Dyp forståelse av kundens behov fører oss til løsninger hvor vi kombinerer grundig ingeniørkunst med praktisk fagkunnskap. Vår nye virksomhet LD Products Norway fører W. Giertsen tilbake til sine røtter innen handel i nært samarbeid med langsiktige partnere.

Les mer om W. Giertsen AS her

Vi kan bidra til løse dine behov innen desinfisering på en bærekraftig og sikker måte