Oxyl-Pro Clean 1,5% gir svært effektiv, miljøvennlig og trygg desinfisering av virus, bakterier og sopp. Ingen lukt, farge eller ubehag på hud.

LD Products Norway

LD Products Norway AS er etablert i 2015, og har vært i markedet med OXYL-PRO® Hand + Surface Disinfectant siden pandemien for alvor brøt ut i mars 2020. 

Selskapet samarbeider tett med OxylClean AS – som har det tekniske/faglige ansvaret for produktene, og har gitt oss rettigheter til salg og markedsføring av OXYL-PRO® Hand + Surface Disinfectant i Norden. Vi har i løpet av kort tid, etablert oss som en viktig distributør i markedet for alle som ønsker et alternativ til alkoholbaserte desinfiseringsmidler. 

Kundene er vår førsteprioritet og vi strekker oss langt for yte den beste service, samt å tilby rask og sikker levering. Vi distribuerer produkter både direkte til offentlig og privat næring gjennom våre ansatte, i tillegg til at vi har et nettverk forhandlere som selger produktene både til bedrifts- og privatmarkedet og via nettbutikker. vr
Kundeporteføljen vår dekker et stort spekter av bransjer - OXYL-PRO® Hand + Surface Disinfectant brukes i en rekke kommuner - også på Covid-19 teststasjoner, hjemmesykepleien, barnehager, apotek, facility, helsekost, tannleger, bilforhandlere, offentlig renoveringsselskap, oljenæring, skipshandlere, restaurantkjeder, frisørkjeder osv.  
I tillegg til desinfiseringsprodukter for hånd og overflate, forhandler vi også dispensere/desinfiseringsstasjoner i ulike størrelser – fra 1,2 liter og opp til 100 liter.
Vi forhandler også håndholdte foggermaskiner – både med og uten kabling, og spesialsprøyter – til desinfisering av rom eller områder.

Miljø er en viktig driver i vårt arbeid, og vi bestreber oss for å legge til rette for mest mulig miljøvennlig drift og minst mulig fotavtrykk.

Samfunnsansvar

LD Products Norway er bevisst sitt samfunnsansvar.

I tillegg til å representere et produkt som leverer på flere av FNs bærekraftsmål, støtter vi opp om lokalmiljøer gjennom idretten. Vi er stolt sponsor / B2B partner med både FyllingenBergen Håndball Elite og FKH – Fotballklubben Haugesund. Vi betaler også miljøavgift til Grønt Punkt, for å bidra til mest mulig resirkulering.

Miljø og bærekraft

OXYL-PRO® Hand + Surface Disinfectant passer alle bedrifter som har fokus på HMS og bærekraftige løsninger:

2-i-1 produkt – Ett felles produkt som virker like godt på hånd som på overflater - sparer tid og unødig plast

100% bærekraftig desinfiseringsmiddel – ingen skadelige reststoffer - brytes ned til vann og oksygen

OXYL-PRO® er endel av FNs program for SmartiCities - og er støttet av Innovasjon Norge – og jobber for å støtte følgende av FNs bærekraftsmål: 

LD Products Norway er medlem av Grønt Punkt

Unngå misfarging på utstyr og flater (forutsetter hel/uskadet overflate. Ikke nødvendig å tørke av, kan lufttørkes – eneste unntak er kobber/messing; da anbefaler vi å tørke av med tørr klut etter endt virketid for å unngå korrolering)

Egner seg svært godt til fogging/tåkelegging av hele rom/områder – egen instruksjon for dette – uten skadelige reststoffer og ingen vond lukt. 

Vi skaffer også foggermaskiner – både håndholdte med/uten kabling, og spesialsprøyter – for en arbeids- og kostnadseffektiv desinfisering av overflater

Egner seg til touchscreens, betalingsterminaler, kaffemaskiner etc – egen instruksjon for dette – setter ikke merker

Bruk biocider forsvarlig. Unngå oppbevaring i direkte sollys. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk!

Salgsorganisasjonen

Velkommen til å ta kontakt med oss:

Kontaktinformasjon

Bestilling av Oxyl-Pro® Hand and Surface Disinfectant

T
+47 41 43 67 52
M ordre@LDproductsnorway.no

Hovedkontor

LD Products Norway AS
Fortunen 13
5013 Bergen

Vi kan bidra til løse dine behov innen desinfisering på en bærekraftig og sikker måte